Volg ons op Facebook

Koplampschade

Schade aan de koplampen? Koplamp schade kan variëren van doffe koplampen door kleine krasjes of weersaanslag tot een gebarsten koplamp door bijvoorbeeld een aanrijding. Alle varianten van schade aan koplampen kunnen vakkundig gerepareerd worden bij Schadenet Rosenboom in Utrecht.

Wat houdt een koplampreparatie in?

Steeds vaker wordt het glas in de koplampen van auto's gemaakt van polycarbonaat; een stevig, hard en helder transparant materiaal dat in tegenstelling tot andere kunststoffen hoge temperaturen aankan. Koplampen gemaakt van polycarbonaat hebben echter een aantal nadelen, denk hierbij o.a. aan verkleuringen door UV-straling, dofheid, een hogere krasgevoeligheid en het glas kan sneller beschadigen, waardoor de lichtopbrengst minder wordt.

Bij Schadenet Rosenboom kunnen we deze vorm van autoschade repareren. We brengen een harde, heldere coating aan de buitenkant van de koplampen aan. Hierdoor wordt het polycarbonaat beschermd tegen de (weers)invloeden van buitenaf en zal deze langer meegaan met grote voordelen op het gebied van o.a. de lichtopbrengst en helderheid van de verlichting, waardoor de verkeersveiligheid verbetert.

Reparatie plannen | Offerte aanvragen | Online schade calculator

Autoschade? Wij zijn er voor u!

Een afspraak maakt u binnen 5 minuten

Direct reparatie plannen Vraag een offerte aan

Bellen kan natuurlijk ook: 030-6661690