Koplampschade

Schade aan de koplampen? Koplamp schade kan variëren van doffe koplampen door kleine krasjes of weersaanslag tot een gebarsten koplamp door bijvoorbeeld een aanrijding. Alle varianten van schade aan koplampen kunnen vakkundig gerepareerd worden bij Schadenet Rosenboom in Utrecht.

Wat houdt een koplampreparatie in?

Steeds vaker wordt het glas in de koplampen van auto's gemaakt van polycarbonaat; een stevig, hard en helder transparant materiaal dat in tegenstelling tot andere kunststoffen hoge temperaturen aankan. Koplampen gemaakt van polycarbonaat hebben echter een aantal nadelen, denk hierbij o.a. aan verkleuringen door UV-straling, dofheid, een hogere krasgevoeligheid en het glas kan sneller beschadigen, waardoor de lichtopbrengst minder wordt.

Bij Schadenet Rosenboom kunnen we deze vorm van autoschade repareren. We brengen een harde, heldere coating aan de buitenkant van de koplampen aan. Hierdoor wordt het polycarbonaat beschermd tegen de (weers)invloeden van buitenaf en zal deze langer meegaan met grote voordelen op het gebied van o.a. de lichtopbrengst en helderheid van de verlichting, waardoor de verkeersveiligheid verbetert.

Reparatie plannen | Offerte aanvragen

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak