Wie is Schadenet Rosenboom..?

Schadenet Rosenboom is in 1950 opgericht door de heer G.G. Rosenboom. In 1981 is het bedrijf overgenomen door zijn zoon B.M.A. Rosenboom, die het bedrijf heeft verhuisd van Amstelveen naar de Meern, behorende bij Utrecht. Schadenet Rosenboom is centraal gelegen op industriepark Oudenrijn, aan de snelwegen A2 en A12. 

Inmiddels heeft de derde generatie het stokje overgenomen. R.M. Rosenboom heeft het bedrijf getransformeerd naar een modern familiebedrijf. De LED-verlichting werd in het gehele pand vervangen en er werden zonnepanelen aangebracht op het dak. Door de zonnepanelen wordt er energie verkregen, waardoor er nu twee elektrische auto’s (Opel Ampera en BMW i3) als vervangend vervoer ingezet kunnen worden. Tevens beschikken wij over een tweetal elektrische scooters.

Sinds eind 2014 is Schadenet Rosenboom multi-site gecertificeerd. Dit houdt in dat wij door officiële en onafhankelijke instanties zijn gecontroleerd (en goedgekeurd) op verschillende aspecten aangaande de dagelijkse bedrijfsvoering, kwaliteit, milieu, etc.

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • Erkend Duurzaam

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak